Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods

Beskrivelse af kommende events og ture, herunder køreture med kort varsel.
Gæster er velkomne til at deltage.
Offentlig læseadgang (men ikke skriveadgang) til dette forum.
Besvar
Brugeravatar
BirgerP
Site Admin
Indlæg: 2334
Tilmeldt: 6. okt 2003, 19:50

Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods

Indlæg af BirgerP »

Træffet som omtalt sidste klubaften, måske ses vi derude:

Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods

Den 5. Juni 2015

Kort om arrangementet:
Fælles køredag
Den fælles køredag Grundlovsdag den 5. juni også kaldet fars dag er efterhånden blev en tradition med rigtig mange forskellige arrangementer over hele landet. Entusiaster mødes med deres køretøjer forskellige steder og tager på en fælles køretur i større eller mindre grupper.
Men hvorfor ikke mødes et rigtig hyggeligt sted med andre entusiaster på den fælles køredag og køretur?
Det synes VeteranPosten, Dansk Vintage Motor Club og ejeren af Wedelslund Gods, der ligger umiddelbart vest for Aarhus vil være en rigtig spændende mulighed.
-Vi har derfor aftalt, at vi vil prøve at lave et fælles træf for alle ejere af ældre og klassiske køretøjer uanset klubtilhørsforhold ved Wedelslund Gods den 5. juni 2013, fortæller arrangørerne.
Der er optimale forhold for at afholde et træf ved godset, store befæstede udenomsarealer og ikke mindst en stor park, hvor man kan parkere køretøjet og hygge sig med madkurven og ligesindede.
-Vi forestiller os, at ejerne af de ældre køretøjer enten kan komme direkte til træffet eller følges ad i de grupper, man ellers er vant til at følges med på den store fælles køredag. Man kan deltage så længe man vil, og der vil være mulighed for at købe mad på stedet, fortæller arrangørerne, der håber, at mange klubber også vil lave en fælles deltagelse på træffet. Arrangørerne lægger heller ikke skjul på, at træffet ved Wedelslund gerne må blive en pendant eller supplement til de store træf, der holdes på Sjælland ved store slotte, godser og herregårde.

Arrangør:
DVMC og VeteranPosten m.fl. på Wedelslund Gods


Arrangementet afholdes:
Den:
5. Juni 2015

Åbent i tidsrummet:
9-17

På adressen::
Wedelslundvej 2
8464 Galten
Birger
Besvar