Djurs Poker Rally

Beskrivelse af kommende events og ture, herunder køreture med kort varsel.
Gæster er velkomne til at deltage.
Offentlig læseadgang (men ikke skriveadgang) til dette forum.
Besvar
Brugeravatar
BirgerP
Site Admin
Indlæg: 2064
Tilmeldt: 6. okt 2003, 19:50

Djurs Poker Rally

Indlæg af BirgerP » 16. sep 2011, 17:04

MC kørere, klubber med flere kan deltage i Djurs Poker Rally, hvor der køres rundt til motorcykelklubberne på Djursland og ønsker dem en god vinter.

Poker Rallyet starter den Lørdag d. 1.oktober ved Titty Twister Racing, Hovedgaden 26, i Allingåbro fra kl. 8.00, hvor der drikkes morgenkaffe og spises rundstykker, deltagerne bliver registreret, og der trækkes det første kort.

Kl. 10.00, når alle har trukket det første kort, kører deltagerne videre til den næste klub. Ruten lægges i forhold til de klubber, som har tilkendegivet at de vil have besøg af Poker Rallyet. Turen bliver på ca. 175 km.

Flere MC-forretninger og lokale handlende har bidraget med effekter til præmierne.5000,- kr i kolde kontanter til dagens bedste hånd! Så husk at tilmelde dig og vær en del af spillet. (kræver ikke kendskab til poker)

Vi håber på rigtig mange deltagere, uanset vejret. Vi opfordrer derfor alle interesserede mc-folk til at iklæde sig det rigtige tøj, og møde op til afslutnings-turen på Djursland.

Pris pr. deltager er 200,- kr, som går til morgen kaffe/m rundere, pokermærke, præmier, og en afsluttende god varm middag m.m.

Yderligere forplejning er for egen regning og op til værtsklubberne.

Information på tlf 23729703, eller mail. hitz@streetfire.nu

Kommer du langvejs fra er der mulighed for overnatning fredag til lørdag på titty twister eller hos Mosten Mc

(bare giv besked på forhånd)Tilmelding info og rute se http://www.djurs-poker-rally.dk

Med venlig hilsen

Djurs Poker Rally

Besvar