Hulenyt 1994

Hulenyt 1994

Touring Nyt nr. 2

 

Vi blev ikke standset af politiet på vej til Voerså. Til gengæld nåede Leif til Randers, før han opdagede, at Ulla havde glemt soveposerne. De kom en time senere end beregnet til Voerså, hvor de blev modtaget af en flok sultne hoveder, der hurtigt fik tømt bilen for mad og øl.

Julezielfahrten gik planmæssigt, men der var desværre ingen, som kørte langt for at vinde. Det bliver anderledes næste gang, hvor vi selv vil sørge for hård konkurrence og bedre vejr med sne og frost.

Julefrokosten var som sædvanligt vellykket. Der var mange klubmedlemmer med, og der blev danset og festet til ud på de små timer.

Nytårsaften gik det roligere til, da der var mange influenza-ramte. Høllund mødte op med fyrværkeri

for mange tusinde kroner. Han blev lidt skuffet, da vi blev mest imponeret over Brians 25 øres raketter.

Det er ikke kun Peters Honda'er, der ikke vil køre. Mellem jul og nytår er der flere, der har set vores formand kørende på en Honda med sidevogn. Der var en fejl i tændings- og indsprøjtnings-reguleringen på hans MZ. Så nu snakker han om at skifte MZ'en ud med en Gold Wing.

Den 29. januar var vi til Jyttes 50 års fødselsdag, men det er der ingen grund til at komme nærmere ind på.

Første weekend i februar holdt Silkeborg MC Vintertræf. Der var heldigvis igen adgang for biler i år, der kom kun de sædvanlige skøre vinterkørere. Om aftenen kom Racer Steen og sagde, at han og Jytte gerne ville deltage i Jumbo rally igen, hvis det var muligt at finde en tom sidevogn. Det var et godt vintertræf med fed musik hele aftenen.

Weekenden efter var vi afsted igen til vores interne vintertelttur på Krakær camping. Om eftermiddagen kom Thomas forbi på sin nysaltede Jawa med 48 km på klokken. Hvor længe mon den holder? Der var rigtig dejlig koldt og en smule sne, så alle dem, der har nosser til at køre på motorcykel, kunne vænne sig til vejret før årets Primus Træf.

  1. Vi har intet at gøre med de ex-medlemmer, der kalder sig Skibby MC.

P.K.L

Touring Nyt nr. 7

 

Det er længe siden, vi sidst har givet lyd fra os, desværre på grund af en lav aktivitet blandt klubbens medlemmer.

I foråret havde en vi klubtur til Villa Löwenherz. Den forløb uden de store problemer. Lige bortset fra at Alum parkerede sin XJ 900 en halv meter inde i en Datsun. I juni var vi som sædvanlig til ræs i Assen, undtagen Alum. Der skulle ny motor i 900'eren ved Hamborg.

Sommerferien blev tilbragt flere forskellige steder. Der var folk ud over det ganske Europa fra Norge i nord til "Jugoslavien" i syd.

I slutningen af august kom Michael N. tilbage til Danmark efter at have tilbragt det sidste halve år med at køre rundt i Tyrkiet og Nordafrika.

September stod i "Høstfestens" tegn. I år var vejret ikke med os, men alligevel kom der mange mennesker. At dømme ud fra de liter øl, der blev drukket, var det en vellykket weekend.

I starten af maj havde vi den sørgelige oplevelse at miste vor gode klubkammerat Birgitte Toft Olsen ved en kollisionsulykke på vej til klubaften. Gitte var for nyligt blevet meldt ind i klubben igen efter at have været ud i en årrække. Hun var alles ven og vil blive savnet meget.

Nu, hvor MZ'erne og sidevogns-cyklerne skal til at hives frem fra sommerhiet for at klargøres til sæsonbegyndelsen, er det tid for at tænke på julezielfahrt. Denne udfordring, som alle rigtige mænd og kvinder må prøve mindst en gang i deres liv, finder i år sted den 2.-4. december. Angående tilmelding, se side 63.

Don Collisione

Touring Nyt nr. 8

 

Så er der nyt fra Yamaha klubben. Vi har siden sidst fejret, at vi har endnu et medlem på 50 . . . Til lykke Leif!

Leif holdt stor fest med fin mad og fri bar. Hele klubben var selvfølgelig inviteret + nogle af de gamle medlemmer fra før i tiden. Alle morede sig lige indtil de skulle hjem, taxaer var nemlig ikke nemme at skaffe, så nogle måtte nyde den friske luft og gå hjem, hvilket kan tage et stykke tid efter en våd aften.

Flemming har fået betalt kontingent og tør nu vise sig ude i klubben. Siden sidst har vi også været til et par kaffeture. I Hammel kom en af vores venskabsklubber i bil. Vi nævner ingen navne. Fy ha da.

Ellers er vi ved at gøre vintercyklerne klar, så vi ikke skal stoppe motorcykelsæsonen på grund af lidt salt og sne. Håber vi ses til nogle af de mange vinter-træf.

I december måned holder vi kun klubaften om fredagen. Alle er velkommen til at kigge forbi.

M.P