Hulenyt 1987

Hulenyt 1987

Touring Nyt nr. 1

For det arbejdende folk startede årets julezielfahrt som sædvanlig fredag aften. Vi skulle mødes i Hulen kl. 18, men bilisterne, som skulle køre vare-transport, kom selvfølgelig for sent, selv om der ikke engang var snestorm. Morale - kør på motorcykel og kom præcis frem hver gang.

Turen op til Møllegården gik fint, til trods for at vi kørte i sneglefart, men nu var det jo også en efterhånden gammel AW der førte an.

Juleforberedelserne startede tidligt lørdag morgen. Et betroet job, som ellers kun Olde kan klare, måtte gøres af andre, da Olde var flyttet til Norge og derfor svigtede os. Jørn og Tom blev udpeget til at gå i skoven og fælde årets juletræ. De to nybegyndere vendte forhåbningsfulde tilbage, men ak - juletræet var alt for stort. Hvad gør man så? - Saver træet midt over, så det er ubrugeligt. Herefter måtte Gammelformanden tage dem med på skovtur og lære dem kunsten at finde det rette træ.

HAP havde også et vigtigt job, som totalt tog pusten fra ham. Han skulle piske al fløden til frugttærterne med håndkraft, samtidig med han fortalte fede vitser.

Humse fortalte om aftenen årets julehistorie på bedste morgennisse-manér.

Vinderne af julezielfahrten blev: 0-250 ccm: Carsten Sørensen

Over 250 ccm: Team Speed-X bestående af Bjarne, Frank og Kim. Sidevognsklassen: Jørgen Christensen I klubkonkurrencen havde Speed-X flest point, og det havde de også regnet med hjemmefra, da de både

havde lavet en sang og medbragt Gammel Dansk til alle. Fed ide!

Porse-brødrene havde også satset hårdt, men 2 punkteringer på en gang var en streg i regningen.

Resten af zielfahrten gik som den plejer, julehygge og ævl til ud på de små timer.

 

Kaffemøde i Hammel MC

  1. december

Det var vist godt, at vi var nogle stykker fra YCÅ, som dukkede op til kaffemøde i Hammel MC, ellers kunne man let blive i tvivl om det var en MC- eller Autoklub. Nå, selv bilister kan lave god kaffe og smøre lækre franskbrødder. Vi takker for en hyggelig søndag eftermiddag.

 

Julefrokost 20. december

Klubbens julefrokost var uberørt af kvindehånd i år. Medisteren blev oven i købet stegt over en primus, som naturligvis var stillet an i baren. Pludselig kom der 10 mere end beregnet, så vi nåede i alt op på 35 personer. Man skulle tro, folk havde hørt, at jubilæumsgaverne skulle drikkes?

Den tidligere formand i MCTC var en hård mand, han påstod han let kunne spise 1/4 kg smør, hvis folk ville betale ham for det. Der blev straks indsamlet cirka 160 kr. til formålet, men Hans-Jørgen måtte give op efter at have spist en tredjedel, så nu går pengene til en ny flagstang, den gamle er jo som bekendt knækket i stormen.

Det var en af de bedre fester. Folk dansede og holdt længe ud. Nogen begyndte oven i købet at spille "fæhoved" indtil de ikke længere kunne se forskel på kortene, spritten gik ind og forstanden ud på grund af de mange omgangsbajere.

Dagen derpå gav HAP et one-manshow om, hvordan man indtager morgenmaden. Pallesen og Pilmark kunne ikke have gjort det bedre.

 

Juleaften

Vi var 7, som var samlet til juleaften efter familieracet. Vi hyggede os med Gammel Dansk og rødvin og æv-lede det meste af natten.

Nytårsaften

Der var 16 personer, som valgte at holde nytårsaften sammen i hulen. Festen blev med T-bone steak og alt det vin vi havde, så stemningen var høj allerede ved bordet. Der var lige HAP og Conno, som kom for sent, bare fordi Suzuki'en ikke ville gen-nem snemasserne med sommerdæk. Og Kaj måtte grave cirka 1 time for at få en P-plads til firmabilen, det havde vist været lettere med MC.

Men ellers var det en god fest med en masse, der gerne ville danse. Der var i dagens anledning lavet nye hule-bånd, og de faldt i god jord. Olde

havde en kæmpe-raket med til alles nydelse. I øvrigt havde han vist brugt det meste af sin løn til fyrværkeri.

Det gamle år endte med natmad, som bestod af rejer og osteanretning, og så dansede man til man ikke gad mere, og sov til næste formiddag indtil Thomas havde lavet dejlig mor-genkaffe til os andre.

Humse og Motorhead måtte så drage afsted, de skulle både med bus og tog, fordi MZ'en havde strømproblemer.

Om eftermiddagen fik vi besøg af Forvalteren og Dorte og 2 børn. Efter oprydningen var der almindelig hængning i hulen til det blev aften.

 

Weekend 3-4 januar

Der var ikke særlig stor tilslutning til hyggeweekenden, der har nok været for mange fester i julen, så folk var blevet noget dovne. Jørn og Tom var så flittige, at de savede hul i væggene for at sætte udluftningskanaler op. Jan kom på besøg og påstod, at han var blevet gift, så vi ønsker ham hermed tillykke fra hele klubben, men en anden gang skal han ikke snyde os, vi plejer jo altid at stille op, for at se om det går rigtigt for sig.

I det nye år har vi stadig klubaften mandag og fredag, hvis gamle eller nye venner har lyst til at kigge ind. Alle er velkomne.

Alle Hulenyt's læsere ønskes godt. nytår.

Lille Pia

Touring Nyt nr. 2

 

MCTC-weekend, 16-18 januar. Efter at AW havde efterladt en seddel i Hulen, hvorpå der stod "ingen gas at opdrive og Fyn er fin" mødtes vi alle i Pia's garage for at pakke vores grej og drage afsted til Gelsted. AW og Tom kørte sammen, Pia og Thomas kørte sammen og Jørn måtte klare sig selv på MZ.

Vi fik set "Gelsted by night". AW havde fået den lyse ide at prøve alle de småveje som ikke gik ud til hytten, så vi fik set noget. Da vi til sidst nåede frem var der varm suppe og kaffe, og så gik snakken til ud på de små timer.

I løbet af lørdagen kom der flere, vi blev cirka 30 stk. Der blev lavet en fællestur om eftermiddagen, og Thomas lærte at køre med sidevogn og det bestod han flot.

Til allersidst kom Mike og Porno Kaj, og vi fik en god aften med lysbilleder fra MCTC's fisketur og en masse snak. Klokken blev 5 om morgenen inden de sidste gik i seng.

MCTC's formand gjorde sig bemærket ved at have glemt sin sovepose, men en venlig sjæl lånte ham en ekstra.

Turen hjem om søndagen gik fint, det havde været en hyggelig weekend.

 

Polderev Camping, 24-25 januar. Leif, AW, Thomas, Tom, Jørn, Bjarne, Peter, Hans-Jørgen og Pia var den flok, som drog afsted mod

Grenå lørdag eftermiddag. Vi skulle også have haft Mike med, men han havde fået hold i nakken, fordi han ingen kåbe har. Senere på dagen kom Helge og sluttede sig til os andre. Der blev serveret gule ærter og æbleskiver, men ingen vafler til nogens ærgrelse. Flaskerne gik rundt, og vi havde det vældig hyggeligt, Thomas ville have vi skulle synge frække sange, og Hans-Jørgen lavede som sædvanlig meterhøje flammer med primussen.

Da vi så skulle sove om natten, forsvandt Jørn ind på badeværelserne for at sove (kylling), og Tom ville prøve en sovepose fra mili med arme i (dur ikke). Alt gik godt indtil Bjarnes telt blæste omkuld, og han måtte mænge sig til en plads ved Tom og Thomas. Næste morgen fik vi et chok. AW's telt havde mistet oversejlet, H-J's var væltet og det store telt svømmede i vand, alt flød rundt i en mudderpøl, meget lækkert.

Efter en træls oprydning og pakning kørte vi til bager med Helge i spidsen. Vi var ved 5 bagere, før vi fik fat i morgenbrød. Så gik turen til Hammelev, hvor Elin havde lavet kaffe til os. Vi var ellers ved at tro at hun ville ryge os ud, for vi kunne dårligt se hinanden for røg, ovnen var vist lidt utæt, men vi fik vores kaffe og det var tiltrængt. Det var ellers et sødt hus Elin og Helge havde købt. Efter at vi var blevet vist rundt, måtte vi bryde op og vende snuden hjemad.

 

Lidt reklame. Er du frisk og har lyst til at komme i en klub? Vi er en klub med cirka 50 medlemmer, hvoraf halvdelen er passive, så i virkeligheden er vi altså kun cirka 20 stk. Derfor kunne vi godt bruge nogle flere unge medlemmer. Er du interesseret, så kik ud. Vi har klubaften hver mandag og fredag, og er der efter kl. 20.

Alle er velkomne og det er lige meget hvad du kører på, det er ikke en mærkeklub på trods af navnet, vi kører på alt, MZ, BMW, japanere o.s.v.

Håber vi ses.

Jørn, Tom, Thomas, AW og Pia

Touring Nyt nr. 5

 

Da det nu er et stykke tid siden vi har haft et indlæg, er her en skuffefuld.

Primus

På vej til dette års Primus træf i slutningen af februar blev vejen lagt forbi Olden som nu bor nær Oslo. Deltagerne var Pia, AW og Hans-Jørgen, som brugte det meste af natten til at se Sky-TV og spille på opvaskemaskine.

Inden afrejsen havde Pia luret i Oldens køkkenskabe, til brug for hans senere 40-års fødselsdag.

Selve Primus træf var i år meget koldt. Om morgenen snød Hans-Jørgen sig til varmen ved at låne strøm til sine fodvarmere fra Pias bilbatteri, som hun havde i sidevognen.

I denne forbindelse sendes en hilsen til Olden, som vi ikke ser så ofte mere, da han nu mestrer murerhåndværket i Oslo.

Kollmar

Takket være trofaste "supportere" var vi alligevel en flok som kom afsted. Thomas' MZ kunne dog ikke lide Tyskland, så den gik u-du ved grænsen på vejen ned. Han fik så et bagsæde hos Onkel.

På vej hjem kunne MZ'en dog alligevel snøvle sig til kaffe-møde hos Silkeborg MC.

Det var ellers en hyggelig weekend hos Kollmar Elbe, dog uden så megen hornmusik i år. Hundse fik savlet over nogle italienere, de kan dog være et farligt bekendtskab.

Påsketur

Vi var i år en stor flok til påsketur. Det begyndte desværre at regne i stænger, lige da vi skulle køre, men det holdt heldigvis igen. Turen gik først til vikingeborgen i Hobro, derefter til Blåkilde nord for Hadsund.

Hjemturen gik som i gamle dage forbi kroen i Hadsund, hvor der blev smasket i diverse retter. Der var dog nogle af os, som forinden havde fået varmen ved termokaffe.

Bryllup

Birthe og Bjarne inviterede til bryllup i Hulen den 9. maj. Martin blev døbt samme dag også. Tillykke tillykke.

Festival

De fleste af os havde fundet vej til MCTC's glimrende festival. Vi var her for første gang i lang tid samlet

i stort antal uden for Hulen. Et mindretal af hulefolk var dog til ræs på Jyllandsringen i stedet.

Vi nød alle festivalen. Nogle af os havde meldt sig som hjælpere. Det gav os lejlighed til at møde ukendte folk, lækkert!

Lørdag eftermiddag var vi på fællestur. Onkel nåede lige at komme med, da han ankom lige som vi skulle køre. Vi kørte så ud for at se cross.

Tumult Pia havde på et tidligt tidspunkt plantet sig i musikteltet for at holde en plads til os andre. Hen under aften fik vi os en enkelt svingom, fed musik i øvrigt. Virago-manden udmærkede sig ved at opføre et one-man show (urskovsdans af en art).

Senere deltog folk fra Vejle MC Touring i en happening på dansegulvet, hyggelige folk for øvrigt. Da festen ebbede ud, sad Peter tilbage, halvt liggende hen over bordet. Hvordan mon han fandt sin "seng" den aften?

Assen

Skribenten var ikke med i Assen, så det bliver en genfortælling frit efter Viragomanden.

Cirka et dusin hulefolk havde ad forskellige veje fundet til træfpladsen. Flere af de sædvanlige problemer undervejs, skulle også i år gentage sig, diverse punkteringer, køren forkert o.s.v. o.s.v.

Fredag aften startedes der hårdt med vildt party, hvor man blandt andet mødte mange kendte folk. Lørdag tog de mest morgenfriske til ræs. Da resten kom til sig selv, tog man på fællestur til byen, hvor man blandt andet var på kanalrundfart.

Mogens og Stig kørte deres eget ræs i regnvejr, mens andre hyggede sig på en bar med TV. Lørdag aften gik det også lystigt, Peter blev dog lidt træt af half and half. Alt i alt en god tur.

Grøn koncert

Ved redaktionens slutning kan vi lige nå at berette om fællesturen til Grøn Koncert. Vi mødtes hos Jan, hvorfra en blandet forsamling hulefolk, plus Jans bekendte, fulgtes til fods mod festpladsen.

Det blev mere en våd, end en grøn koncert. Det regnede bravt næsten hele eftermiddagen. Ellers en fed koncert med god musik.

Da musikken var slut, gik vi driv-våde tilbage til Jan. Jans tørretumbler blev herefter brugt flittigt. Tak for det Jan. Om aftenen var der fest. Hap sov dog fra det meste og vågnede først, da vi andre var brændt ud.

Nye medlemmer

I løbet af det sidste halve år er der kommet et friskt pust i klubben i form af nye medlemmer. Michael, Ulla, Mogens, Charlotte og Kristian, samt nogle prøvemedlemmer, fordelt på forskellige motorcykelmærker. Velkommen!

September-kåsan

Såfremt bladet udkommer til tiden, skulle det endnu kunne nås at deltage i dette års September Kåsan, som foregår i weekenden 22-23 august

grundet trængsel i september. 0-løbet starter cirka kl. 13.30 lørdag. Vi håber på stor deltagelse.

Til sidst en trist meddelelse

Tidligere medlem af klubben og et af MCTC's første medlemmer, Ulrik Worm, er omkommet ved en tragisk flyulykke.

Han vil blive savnet.

Thomas

Touring Nyt nr. 7

 

Vi var nogle stykker som den 15.-16. august drog til hyggeweekend i Galten. Jørn og jeg havde taget det helt store køkkenudstyr med, så der blev lavet kaffe og smurt franskbrød til den store guldmedalje.

Der var mødt rigtig mange op i år, så pladsen blev efterhånden fyldt helt op. Om aftenen blev der spillet fed levende musik, og mange fik præmier af forskellig slags med hjem. Det var en god fest som varede til ud på de små timer. Søndag morgen blev jeg vækket med runder og det hele, det er godt at have en betænksom lillebror.

AW, Peter og Ivan havde vi sendt til Belgien hos "la patron" til 24 timers race. Der havde de vist en god weekend, men al maden, de havde med hjemmefra, var med hjem igen. Gad vide hvad de har levet af?

September Kåsan 22.-23. august

Vi holdt September Kåsan i august måned, fordi september var optaget af alt muligt andet.

Forberedelserne gik godt, men selve 0-løbet gik i vasken, da vores

formand, Bjarne, fredag på vej hjem fra arbejde kom til at køre galt med sidevogn og "elver". I den maste sidevogn lå papirer og kort til 0-løbet, og altsammen blev låst inde i synshallen i Randers.

Vi fandt hurtigt på at køre fællestur i stedet for med Thomas som vejviser. Der kom heldigvis mange venner om eftermiddagen, men om aftenen kunne vi godt have været nogle flere. Kaffeklubberne svigtede os i denne weekend, men det kan være de dukker op en anden gang.

Da lille Pia kørte hjem først på aftenen lørdag, kørte hun også galt, så vi har haft travlt med besøg på de forskellige sygehuse. I sommer har vi nemlig haft 6 uheld med MC. Det er ikke rart, og navnlig ikke når vi ellers har været skånet for den slags. Nå, men alle mand er vist snart køreklar igen.

Sidevognstræf

29.-30 august

Hold da op, hvor var der mange sidevognsfolk til sidevognsklubbens årlige internationale træf. Det kneb faktisk med at finde en plads til teltet. Men vi fandt en lille plet inde mellem nogle træer med Mike og Bente som naboer. Aftenen skred frem med øl, sprut og snak. Der var mange bekendte som skulle have lidt sludder med på vejen.

Næste morgen måtte Hap sende bud efter værkstedsvognen (AW's gamle Honda) og to mekanikere med slæbetov, startkabler og værktøjskasse.

Det var ikke kun Suzuki'en, som havde ondt. Hap var grå i ansigtet, og han påstod, at han havde hoved-pine. Da vi kørte over middag var der ingen livstegn fra naboerne Mike og Bente, som var de sidste på pladsen.

Hyggeweekend Speed-X

19.-20 september

Så kom turen til Sjælland, hvor Speed-X holdt hyggeweekend. Vi var 4 stykker, som drog derover til et fint arrangement med dejlig mad og drikke.

Vi mødte blandt andet vores Nordkappvenner, Janni og Katja,

og Kim underholdt med de sædvanlige sjællandske røverhistorier. Alt i alt en fin weekend, men det er dyrt når man skal over vandet.

Holstebro 25.-26. september

Tour de Nordkapp eftermøde med dem, som havde været med på sommerferie. Det var Janni og Kristian, som inviterede til spisning med rigtig landmad, flæskesteg med det hele. Vi havde en hyggelig aften. Vi fik vist hinanden billeder fra Nordkapture og snakken gik. Tak til værtsparret for en fin weekend.

Næste dag skulle vi videre til AW's sommerhus, men Tom og Jørn måtte lige forbi Kibsgård, da Jørn er blevet ejer af en BMW R 69 S, og derfor har reservedelsproblemer.

Hyggeweekend - arbejdsweekend, 2.-4. oktober

Da vores formand gik og kedede sig derhjemme, fandt han pludselig på, at nu skulle der ske noget. Ved sidste generalforsamling blev det vedtaget, at vi skulle have en oliekamin. Pejsen skulle derfor flyttes og en ny væg og skorsten bygges. Materialerne blev indkøbt og bygningsværket påbegyndt lørdag. En lille skare amatører mødte trofast op, og så skete der ting og sager.

Formand Bjarne måtte nøjes med at kigge på og komme med "gode råd" til de energiske byggefolk, som næsten blev færdige søndag aften, hvor der kun manglede nogle få vigtige detaljer.

Mandag efter arbejdstid mødtes vi igen for at rydde lidt op, da vi havde udlånt klubhuset til Ducatiklubben i weekenden den 10.-11. oktober.

Husk klubfesten foregår på Låsby Kro den 14. november, tilmelding i Hulen.

Julezielfahrten afvikles den 4.-6. december på Møllegården i Voerså. Interesserede kan som tidligere henvende sig til Hans-Jørgen Jensen, Ydunsvej 28, 8230 Åbyhøj. Det skal ske senest den 19. november for reservation af køjeplads og tilsendelse af startkort. Vel mødt!

Pia