Hulenyt 1988

Hulenyt 1988

Touring Nyt nr. 1

 

7.-8. november havde vi klubweekend, med småvejstur og video om aftenen. Der var kun mødt 3 off-roadere op, Hans-Jørgen var blandt de få udvalgte, som fik afprøvet tætheden af sine støvler. Husk dykkerdragten næste gang. Pia, Peter og Michael drog afsted fra Hulen med mad til de tre og på Ellemans-bjerget fik Michael og Peter lov til at prøve AW og Onkels off-roadere, utrolig fedt!

Video blev der ikke meget af, da vi for en gangs skyld manglede en bilist, som der ellers ikke plejer at være mangel på.

  1. november havde vi den årlige klubfest. Festen foregik i år på Låsby Kro med diskofræs og for de unge på 40. Det sjoveste var, da vi kom tilbage til Hulen, da begyndte festen at tage fart. Peter lavede one man show, og det tog tre dage før han blev sig selv igen.

4.-6. december var der Julezielfahrt. Jørn og Michael var de eneste fra YCÅ, som deltog. I Mariager var vi inde på den lokale burgerbar og få te hos nogle små lækre damer, hvorefter turen gik videre til Voerså.

Vinderne blev: 0-250 kubik Hans Jørgen Larsen med 7.127 point. Klassen over 250 kubik vandt Anders Olesen og Klaus Porse, begge med 7.834 point. Sidevognsklassen vandt Jørgen Christensen med 5.045 point. Sebstrup MC vandt klubkonkurrencen med 16.114 point.

Gættekonkurrencen vandt Hans-Jørgen Jensen og Michael. Aftenen forløb godt med porno Kajs historier Michael hørte dem ikke, da han gik under bordet.

På hjemturen var der vild ræs fra Randers. AW vandt de store cyklers klasser på sin gamle, sure Honda CB 750 med sidevogn. Den lille klasse vandt Michael på sin Walther 150.

  1. december var der julefrokost i Hulen. Fedeste indslag i løbet af aftenen blev, da vi fandt en ølflaske uden bund, Hap skulle selvfølgelig fylde den med en masse, blandt andet Pias specialdrik "Farlig". Der var flere, som havde det dårligt mange dage efter.
  2. december var den hårde klike samlet efter familieræset. Vi så gerne, at der var nogle flere, som mødte op på motorcykel.
  3. december tog Jørn og Michael rundt til klubbens naboer og ønskede godt nytår. Ved et par af naboerne fik vi at vide, at det gik lidt tilbage for os, fordi der snart holdt flere biler end motorcykler udenfor på klubaftenerne.

Aftenen forløb planmæssigt med gang på flasker som Suzuki vandt. Sidst på natten underholdt Viragomanden sig selv. Weekenden efter havde vi film-aften med gamle og nye film om klubben.

I den sidste weekend i januar er der Krakær telttræf for klubbens vinterkørere.

Michael er i øvrigt nyt medlem i klubben. Han kører Suzuki, så Olden har fået en ny ven.

Lubaduba og Smirnoff (Jørn) (Michael)

Touring Nyt nr. 7

 

  1. juli Forældredag. Hulen var blevet gjort hovedrent, familien skulle jo nødig tro, vi var nogle grisebasser.

Der blev brygget kaffe og bagt kager til den store guldmedalje, og for dem, der gad, var der fremvisning af diverse film. For nye medlemmers familie var det vist en oplevelse.

 

6.-7. august Tøsetur. Midtjyllands-klubberne var blevet enige om, at nu skulle vi på tøsetur. Kirsten, Lene og Pia drog afsted til Langeland, hvorfra alle pigerne skulle på en måneskinstur til Tyskland med fedt tagselvbord.

Kirsten måtte dulme sig med søsygetabletter og Kim Larsen for at klare sejlturen. Alle andre kunne nærmest ikke mærke, at skibet sejlede, men frem og tilbage kom det.

Da gruppen hen på natten kom tilbage til hytten, måtte kaffen i kog og kagerne på bordet. Underholdnin gen fik vi gratis. Susanne kom på besøg, så lattermusklerne blev rørt. Da vi kom hjem næste dag havde Esben lavet dejlig mad til os. Han har skjulte talenter i den retning, og vi spiste med velbehag.

 

6.-7. august Farsø MC. Drengene tog til træf hos Farsø MC, hvor der var en lækker fest om aftenen. Per viste her de unge knejter, hvordan man byder de unge damer op og får dem til at danse på bordene.

Det blev en god weekend, men på vejen hjem tabte John Katana'en. Den må jo være for stor for ham.

 

12.-14. august 24 timers Race, Belgien. Der var et pænt antal af klubbens medlemmer, der mødte op for

at drage afsted til race i Belgien.

Turen gennem Jylland gik godt, men da vi så kom ned på autobahne begyndte AW pludselig at køre 80 km på grund af at hans nyere Honda ikke kunne tåle en smule vand. Fra Hamburg gik det godt igen og da vi ankom til Le Patron var Ivan, KP og Bibbi allerede i fuld gang, da de hav de været der længe, og snart var vi alle 10 samlet.

Dagen efter var vi til selve racet. Honda'en kom først fra start, men allerede efter den første omgang havde Suzuki'en lagt sig forrest og der fortsatte den med at være hele løbet igennem.

Peter Panik og AW vrøvlede godt nok hele aftenen om at Honda'en nok skulle vinde til sidst, men Micha siger, at Honda er for bøsser, så derfor lå den i røven af Suzuki'en hele døgnet igennem. Om aftenen spiste vi fede bøffer og festede til vi faldt omkuld.

 

20.-21. august Løve Træf. MC 77 Hobro holdt Løvetræf, så vi sadlede vore MC'er og kørte nordpå. På vejen derop sprang Michaels gaskabel. Han har nok vredet for meget på håndtaget i håb om at overholde hastighedsbegrænsningerne, men en snor reddede situationen.

Træffet druknede næsten i mudder og bajer. Aftensmaden var speciel god, da Flemming nærmest hældte løveguf over alt sit tøj. Fed fest, god musik.

 

  1. september Sidevognstræf. Jørn og Flemming fik liv i den gamle BMW og kørte ud for at se på sidevogne og hilse Då bekendte.

Racer Steen var blevet færdig med sin Gold Wing og hvis man kan lide farverne var den blevet pæn, men han har også taget flere år om det. Vi er flere der gerne vil gøre vrøvl over, at man har flyttet weekenden fra sidst i august - øv!

 

3.-4. september VM i Speedway. Der var blevet købt billetter et halvt år i forvejen og aftalt at overnatte hos Mike og Bente, så vi kunne feste lidt bagefter.

Dem som kom hjem fra Speedway-løbet var fuldstændig smurt ind i mudder fra top til tå. Flemming måtte vaske dem en for en inden de blev lukket ind til dejlig Lasagne og øl.

Senere så vi lysbilleder fra sommerferien og hørte høj musik, og så kom lagkagerne på bordet, for AW havde fødselsdag kl. 24. Han måtte også frem med en flaske Vodka til straks-fortæring. En gave fra Mike og Bente skulle han også have, en meget nyttig ting, nemlig et slæbetov til at trække hans gamle sure Honda til vinter, når den ikke kan mere.

Vi kørte over middag, og havde som sædvanlig ikke set værtsparret stå op endnu.

 

10.-11. september Hammel MC. Vi var kun Thomas, Peter og Pia, som kørte den "lange" vej fra Hulen til Hammel. Gad vide, hvad resten lavede denne weekend?

Vi hyggede os med forskellige andre klubber og smagte på noget ganske udrikkeligt, som nogle belgiere havde med og som de drak med fornøjelse, fy-føj! Ellers en god weekend.

 

10.-11. september Isle of Sjælland. Jørn og AW havde pengepungen i orden, så de valgte at tage til Gallerrace, hvor der var orienteringsløb om eftermiddagen, ølstafet og fest om aftenen. Det gik godt som det plejer, med ævl til ud på natten.

 

17.-18. september September Kåsan. Fremmødet var bedre end tidligere, cirka 50, men vi er stadig skuffede over, at der ikke kommer flere til vore hyggeweekender.

Først på eftermiddagen var der orienteringsløb, og senere var der konkurrence med MZ forhindringsløb, det var skideskægt.

Om aftenen fik vi dejlig aftensmad og råhyggede med Hulens nyindspillede bånd. Det var kun os selv, der holdt ud til de små timer, men ellers gik det vist rimeligt godt.

 

24.-25. september Pennebergløb. Så var det Snøvsernes tur denne weekend. Skuffelse: Vi vandt intet!

Selve løbet forløb godt, men det begyndte desværre at regne, så Mørtel Harry's kort blev fuldstændig opløst, hvorefter tåben opgiver, bare fordi han ingen kort har.

  • llene smagte alt for godt, så Michael faldt omkuld, mens han tissede, og Peter Panik kunne ikke finde indgangen til teltet, så han faldt bare omkuld og ødelagde dermed teltet. Per måtte lave indvendige loop i løbet af natten.

Julezielfahrt. Nu kommer tiden, hvor vi forhåbntlig får noget vinter. Julezielfahrten afvikles den 2.-4. december på Møllegården i Voerså.

Interesserede kan som tidligere henvende sig til Hans-Jørgen Jensen, Ydunsvej 28, 8230 Åbyhøj, tlf. 06 15 00 73. Det skal ske senest den 18. november for reservation af køjeplads og tilsendelse af startkort.

Tag det varme tøj på og mød op!

Jørn, Flemming, Michael, Pia