Hulenyt 1995

Hulenyt 1995

Touring Nyt nr. 1

 

Ja, så sidder vi her igen bag skrive-maskinen og skal kigge tilbage på den sidste del af året. Klubben havde lavet Småvejstur i november måned, så det var selvfølgelig den hårde del af klubben, der var mødt op. Onkel gik op i det med liv og sjæl, og på en 90 graders skråning (bop bop) afmonterede han bagskærmen + det lille metalskilt, som sidder bagpå. Det skulle efter hemmelige oplysninger give en bedre vægtfordeling på hans XT 350. Onkel var nu ikke den eneste, som måtte bide i det våde græs.

Men som det siges i off-road kredse, hvis du ikke vælter er det fordi du er pivet og ikke tør køre hurtigt nok.

Klubben har også afholdt Julezielfahrt. Kørere fra rundt i Danmark mødte op med imponerende tal på km-tælleren, så vi fik kåret nogle flotte vindere. Vi manglede dog noget af det vigtigste, nemlig sne. Næste år lover vi at skrive til Henrik Voldborg i god tid og danse snedans, så vi kan få noget sne. Selv om vi ingen sne fik, var der dog nogle med start-

problemer. En vis Motor Guzzi måtte se sig trukket i gang af en MZ.

Nytårsaften var vi delt. Nogle tog ind for at vælte Århus, andre tog til Kirstens 40-års fødselsdag. Masser af øl, raketter og så lige pludselig skriver vi den første januar. Ar '95 byder på Primustræf, festival i Jels, race i Holland og diverse ferieture.

Vi ses på landevejen

M.P

Touring Nyt nr. 3

 

Sidste nyt fra YCÅ.

Vi har fået et nyt medlem. Vel-kommen Chris.

En lille flok fra klubben drog afsted til Krakær vintertræf. Vejret kunne ikke være bedre, masser af sne og glatte veje, så mon ikke de bilister, som med stort besvær hav-de vovet sig ud på 4 hjul fik sig en slem forskrækkelse, når de blev overhalet af de gale mennesker på 2 hjul. Træffet gik godt, og alle kom hjem uden blå mærker.

I februar holdt Thomas 30 års fødselsdag. Thomas havde sørget for fri bar og et countryband, så her har I opskriften på en fed fest.

Klubmesterskabet i bowling kom slemt bag på Per, da det var Jytte, hans kone, der løb med pokalen.

Men nu er foråret på vej. Vi har overskredet den magiske grænse for forsikring, 1. marts. Cyklerne står og brummer for at komme ud, så lad os få noget sol og sommer, så vi kan komme ud og møde hinanden på landevejene, det sted hvor motorcyklister skal mødes. Vi ses.

P.S. Yamaha klubben er åben for alle. Vi er 25 aktive medlemmer, og det er intet krav at køre Yamaha. Mange af os kører også andre mærker. Så tag din motorcykel og kig ud til os på en klubaften, hvis du bor i nærheden. Klubaften er mandag og fredag fra kl. 20.00. Vi ses. Vores klubhus ligger i en gammel grusgrav mellem Sabro og Nil-les Kro ved vej 511 (Stilling-Randers).

M.P.

Touring Nyt nr. 5

 

Ja, så er det igen tid til at fatte pennen. Hvis vi kigger lidt tilbage på sæsonen, har vores formand, Peter, haft 30-års fødselsdag. Han fik nogle flotte gaver. Blandt andet en sød, lyshåret steg, som smed alt tøjet foran ham (Gud, hvor jeg glæder mig til at blive 30).

Vores klubtur til Berlin blev desværre aflyst, så folk blev lidt spredt i pinsen. Nogle tog til træf i Silkeborg, andre tog op til Olden for at tørlægge hans sommerhus.

Så er det blevet sommertid, og vi har været i Holland til race. De fleste fortsatte ned til D'n Toerstop, mens vi var nogle, som havde brugt ferien og måtte køre tilbage til Danmark.

Høstfest

Selvfølgelig skal vi have Høstfest. Den løber af stablen den 15.-17. september. Musikken leveres af Wet Spot. Du husker dem jo nok fra festivalen. Under træffet vil der være forplejning og konkurrencer. Der er folk i Hulen fra kl. 18.00 fredag aften. Håber vi ses.

MP, YCÅ

Touring Nyt nr. 8

 

Klubben har været lidt træt efter høstfesten, som på trods af det dårlige vejr blev både en rentabel og en hyggelig weekend. Der dukkede en hel del mennesker op sidst på lørdagen, således at det endte med, at der var mange, der oplevede Wet Spots forrygende musik. De blev atter en succes for de musik- og danseglade festdeltagere. Selv pausebandet The Cranches fik lokket folk ud på spånpladerne. Wet Spot blev selvfølgelig fluks booked igen til næste år. Sæt derfor allerede nu X i kalenderen ved den 14/9-96, da er der nemlig atter høstfest i YCA.

Vi er i øjeblikket røget ind i en

stime med runde fødselsdage. Lotte fejrede de 30 med en opfordring til at stille med benskinner og højt humør, og det gjorde vi så - fin fest, masser af øl og god dansemusik. Onkel og Birte runder de 80, 40 til hver, så det kan nok ikke betale sig at pakke benskinnerne for langt væk.

Der er tilflydt klubben to nye medlemmer, Jon og Lars. Et stort velkommen til dem! Foruden de to er Olden atter blevet aktivt medlem, det har vi store forventninger til.

To af vore "flyveglade" medlemmer, Michael og Tossen, er atter draget sydøstpå. Hvad de i øjeblikket roder rundt på vides ikke med bestemthed, men i Enfield'ens land må det næsten være et apparat, der blev udtænkt for adskillige årtier siden. Fra vores sædvanligvis velunderrettede kilde - Charlotte - forlyder det, at de endog har forhørt sig om mulighederne for at hjemtage køretøjer af ægte engelsk herkomst, så hvordan og hvornår de kommer hjem vides ikke med sikkerhed.

Skulle de ikke nå hjem, før vi går ind i det nye år, skal de sammen med alle klubbens andre venner ønskes en glædelig (h)jul samt et godt nytår og på gensyn i 96.

Freddy