Hulenyt 1996

Hulenyt 1996

Touring Nyt nr. 4

 

Allerførst en rettelse: Datoen for Høstfesten er flyttet til den 20.-22. september. Sæt allerede nu x i kalenderen, mød op og vær med til at skabe en god weekend. Musikken leveres også i år af Wet Spot, som mange af jer kender fra MCTC's festival.

Hvis vi skruer tiden lidt tilbage, så havde vi i december den traditionsrige Julezielfahrt. Lene og Peter havde dannet team og sat-set en del. Det hele var dog ved at falde til jorden på grund af et længere pitstop med påfyldning af lidt af hvert hos MC Skrot og Skrammel i Vojens. Det lykkedes dog trods alt - med nød og næppe - at nå målet i "rette" tid. Kan det mon være på grund af Neme-sis, at Porno Kaj og Mike måtte ud og se med DSB hjemover?? Eller var det bare æ Guzzi der var kaputski . . . og hvad med den store "skruemedalje", er den intet værd?? Søger du svarene så mød op i weekenden den 6.-8. december '96, hvor vi gentager arrangementet.

Efter julezielfahrten havde Lene fået mod på lidt af hvert og sprang bag på en vild og veloplagt Spjætter, der gennem tiderne har nedlagt en del grantræer, for at tage til Primus træf i Norge. Her opleves lidt af hvert: For eksempel Hans-Jørgen og Kurt der dækker op i sneen med bord, dug og stearinlys for at spise fint. Bare synd lyset blæste ud. Eller Peter hvis udslidte Honda gik i gang efter kun 2 spark og ingen brug af pronto på trods af ophold i kulden i 2 døgn. En god weekend, rig på oplevelser og samvær med hyggelige ("mærkelige"?) mennesker.

Lige før påske vendte klubbens 2 "opdagelsesrejsende" hjem fra knap 1/2 års Enfieldekskursion i Indien. De er nu en del erfaringer rigere, hvad der klart fremgik af de hjemsendte postkort, der var spækket med sorte fingre. Mon ikke der kommer en mere uddybende beretning i Touring Nyt?

Lige for tiden lægges der planer for den kommende sæson. Midt i maj skal vi have en klubtur til det sønderjyske - helt nøjagtig til Anni og Mogens. Herfra plan-lægges der ture rundt i området. Det tegner rigtig godt - ikke mindst takket være et grundigt forarbejde af Anni og Mogens.

Håber 1 alle må få en god sommer. Skulle I få lyst til at kigge forbi, har vi klubaften mandag og fredag.

P.L.O.