Hulenyt 1998

Hulenyt 1998

Touring Nyt nr. 9

 

YCÅ lever stadig!

Vi har fået afviklet de traditionelle arrangementer som f.eks. Jumbo Rally (TN 5/98 s. 82, hvor Rytme-Hans er med for første gang i TN!). Næste år holder vi sølvbryllup med Jumbo Rallyet, så alle med sidevogn, der har lyst til at give de handicappede på Solbakken endnu en uforglemmelig dag, må gerne kontakte ovenstående. Jumbo Rally afholdes i 1999 den 7.-9. maj.

Vi var 6 cykler til det 1. Internationale "M0000gens" Træf i Ribe. Et godt træf for de "opvakte" (ind, prædiken og levende musik). Vi glæder os til det 2. Internationale i 1999.

Hondsrug-rally foregik i regn-vejr. Fortsættelse fulgte på Camping The Blue Star med diverse udflugter til bl.a. Herinnerungscentrum Kamp Westerbork, en interneringslejr hvor bl.a. Anne Frank var indsat. Kim's 600 var fuld af vand, både i Holland og Belgien - og Freddy's 900 manglede nye "karburator-pessarer". Ivan's superbike bruger efter hans eget udsagn ingen olie, og det måtte Kim høre på, når han checkede sin oliestand. På vej hjem fra Belgien måtte Ivan vist nok ud på en lille gåtur på 5-6 km langs autobahnen, da hans olielampe begyndte at lyse. Det er godt med sådan en olie-besparende superbike!! Men ellers en fin tur - bare et møgvejr.

Klubbens egen Høstfest blev afviklet i weekenden den 18.-20. september. På trods af afmatning ved mange andre træf hav-de vi lige så stor tilslutning som tidligere år. Wet Spot var atter en succes - de er igen hyret til weekenden 17.-19. september 1999. Ellers var det ufatteligt, hvad klubbens formand udsatte sig selv og sin MC for for at und-gå fysisk arbejde ved arrangementet (et brækket kraveben, en lilla hofte, buler på benene, et bøjet styr og en skrammet kåbe).

Vores næste projekt bliver traditionen tro Julezielfahrten. Det er den 11.-13. december 1998 i

Voerså, hvor vi forventer at få besøg af mange vinterkørere. Folk, som ikke ønsker at deltage i selve Zielfahrt-løbet, er også meget velkomne. Da det er meget snart, så kontakt straks Hans-Jørgen Jensen-Wettlaufer, Ydunsvej 28, 8230 Åbyhøj, tlf. 8615 0073.

 

Bestyrelsen