Hulenyt 1999

Hulenyt 1999

Touring Nyt nr. 1

 

Nu er det blevet vinter, så klubaftenerne indskrænker sig til fredag aften.

Peter er tilsyneladende blevet træt af, at han ikke rammer noget, når han går på jagt. I hvert fald er han begyndt at nedlægge vildtet med sin MC.

Mht. Kims vintercykel går det fremad. Efter at have skruet i den i et års tid, kan den nu køre 14 km ad gangen, før den skal have en pause.

Selv om julezielfahrten i år var blevet rykket en weekend nærmere mod jul, blev vi alligevel 47 personer. Vi kunne have været flere, men nogle måtte melde fra pga. vintervejret. Svend Bille må have en vis øvelse i at skrue, for han vandt en af aftenens indlagte konkurrencer - skruning. Lørdag aften gik med den sædvanlige rigtige MC-julehistorie og en masse løgnehistorier. Søndag morgen var det blevet tøvejr. Alligevel - eller måske derfor - var der forbavsende få MC'er, der skulle have starthjælp. Nok en gang har formanden udvist stor kreativitet, når det drejer sig om at undgå praktisk arbejde - sikke noget lort!!

I det nye år er der Krakær den 2. weekend i februar - vi håber på en masse sne og kulde!

Bestyrelsen

Touring Nyt nr.  3

 

Mens dette skrives, er vintersæsonen ved at være slut, og alle vi med sommercykler begynder at mærke uroen i kroppen. Hans har dog mærket uroen hele vinteren og har på et hvilket som helst tidspunkt kunnet svare på, hvor lang tid der var igen til 1. marts.

Som alle andre fik også vi stablet en julefrokost på benene. Klubhuset blev rigtig pyntet op - selv et juletræ havde vi. Det var bragt med "hjem" fra Voerså og den tidligere afholdte julezielfahrt. En rigtig god aften havde vi. Natten og dagen derpå forekommer vist lidt "tåget" for nogle.

Anden weekend i februar pakkede 6 af klubbens medlemmer telt og det varme udstyr for at tage til Krakær. Her overnattes der i telt på campingpladsen, og den traditionelle menu serveres. Den består af gule ærter, grisehaler, fed flæsk og røget bacon. Dette skylles ned med rigelige mængder øl, sodavand og Strohrom. Senere serveres vafler med flødeskum . . . og man kan jo komme til at tabe lidt Strohrom i fløden (tips!). Al maden tilberedes på primus.

For en gangs skyld var vejret lidt vinteragtigt med 5° frost om natten og lidt sne i landskabet.

Flere af klubbens medlemmer aflagde MC-Messen i Herning et besøg, hvor der var rig mulighed for at lade op til den forestående sæson.

Sidste nyt!!! Af forskellige grunde er vi desværre nødt til fremover at flytte Julezielfahrten fra Møllegården i Voerså. Vi har i stedet fundet en fuldgyldig erstatning - ganske vist ikke i det nordjyske, men i det midtjyske. Arrangementet finder sted den 10.-12. december. Mere herom i et senere Touring Nyt.

L.T.C.

Touring Nyt nr.  8

 

Vinteren og julen nærmer sig og dermed også vores traditionsrige Julezielfahrt. I år afholdes det i weekenden d. 10.-12. december. I år har vi lejet en anden hytte, nemlig Sjellehede Center, Voldbyvej 89 B, 8464 Galten (ca. 25 km vest for Århus mellem Voldby og Sjelle).

Hvad er så Julezielfahrt? Det er et vinterrally, hvor man tidligst må starte op fredag kl. 18.00 og skal være ankommet til hytten lørdag i tidsrummet 15-18.00. Rallyet er bygget op over et overordnet tema, hvorunder man udvælger et ord, der skal køres vha. forbogstaverne fra en række udvalgte byer. De nærmere regler tilsendes ved forhåndstilmeldingen. Har man ikke lyst til at køre selve rallyet, men gerne vil snuse til, hvad det går ud på, er man meget velkommen til at komme og deltage i jule-hyggen lørdag aften (ankomst mellem 15-18.00). Her vil være gløgg og æbleskiver og andet godt til ganen samt vores obligatoriske julehistorie. Forhåndstilmelding er nødvendig, hvis man ønsker indendørs overnatning og/eller skal deltage i rallyet. Se touringkalenderen!

Så frem med vintercyklerne og de sommercykler der må få salt, og find det varme tøj frem fra gemmerne.

Arrangementet er kun for folk, som kommer på motorcykel.

Vi ses i weekenden den 11.-12. december.

L.T.C og chefen