Hulenyt 2000

Hulenyt 2000

Touring Nyt nr.  8/2000, den 20. oktober

Sommerens besøg på Blue Star fortsatte for nogles vedkommende på D'n Toerstop med det obligatoriske bryggeribesøg. En enkelt hang-around påstår, at den sidste øl var dårlig - eller var det måske trappen, der spændte ben for ham? Familien Meldgaard/Krogh tog den nærmeste omvej hjem gennem England, Skotland, England, Frankrig, Spanien, Frankrig, Luxembourg, Belgien og Tyskland - ialt 9.038 km pr. MC.

Hans tog til Træf på Toppen. Træffet var sjovt, det var hjemturen ikke. Det kan være meget maveindhold i en hjelm, selv om man slår visiret op! Han holder hårdnakket på, at han var rigtig syg. Vi andre tvivler.

MC Skibby inviterede til 1. Internationale Holland Revival Træf på MC Touring Camp. Værterne tog godt for sig af de våde varer allerede fredag, hvilket resulterede i, at ejeren af en postgul Guzzi ville lade os andre høre, hvordan en "rigtig" motorcykel lyder. En Guzzi har som bekendt to cylindre. Så vi skulle høre, hvordan den lød - først med den venstre cylinder i teltet, og så med den højre cylinder i græsset. Men pyt, reservedele til Guzzi koster ingenting - ifølge ejeren - men hvorfor siger rygterne så, at han stadig kører rundt med defekt blinklys? Efter at værterne var gået til køjs allerede kl. 21 lørdag, måtte gæsterne sørge for sig selv. Johnny forsøgte sig ud i den ædle kaffebrygningskunst. Han fik desværre fat i den forkerte "vand"-flaske og måtte konstatere, at kaffe brygget på sportsvand ikke kan anbefales! Whisky redder ikke smagen!

Vi har også været til 25 års jubilæum både i Galten og i Hammel.

Selv om vejrguderne ikke var med os fredag, var gæsterne det lørdag, så vi fik en rigtig god Høstfest - synes vi i hvert fald selv. Fredag aften var der optræk til mandestrip - mon de smider resten næste år? Efter at have prøvet os lidt frem, har vi nu fundet et band, der kan skabe en stemning på højde med den, Wet Spot skabte. Så vi har allerede booket The Stuff igen til næste år.

Desværre nærmere sæsonens afslutning sig for sommerkørerne. Men til glæde for dem, der ikke har fået nok, afholder vi igen i år Julezielfahrt. Det bliver i weekenden den 9.-10. december på Sjellehede Center. Der er ankomst til Centret lørdag mellem kl. 15 og 18. BEMÆRK, at forhåndstilmelding er nødvendig, uanset om man deltager i zielfahrten eller blot kommer til hyggen. Tilmelding til Hans-Jørgen jensen-Wettlaufer, Ydunsvej 28, 8230 Åbyhøj, tlf. 8615 0073.

Bestyrelsen

Touring Nyt nr.  6/2000, den 11. august

Så er vi gået over til sommertid, selv om guderne skal vide, vi ikke kan mærke det her i det hollandske, hvor klubben har samlet nye venner og gamle hang arounds".

Siden sidste indlæg har klubben gjort sig bemærket på bl.a. Isle of Man. Her var 3 medlemmer ovre for at formøble den opsparede kapital. Måske ender det med, at kreditforeningen må træde til med en omprioritering. Turen var våd både ud- og indvendig, men vist nok alt i alt en meget god, nostalgisk tur med gensyn med gammelkendte steder og venner fra tidligere ture.

Klubbens nye pebersvend, formanden, inviterede til party i "Hulen", hvor hans naboer indviede ham i alkoholens mysterier - et meget muntert indslag. Det var et brag af en fest med god musik, rigelig alkohol, dejlig mad og godt vejr.

Assen har endnu engang lokket medlemmer til. Nogle har kørt småveje, andre har kørt motorvejen, og en enkelt kørte af vejen, men alle nåede frem til Blue Star, en enkelt med blå mærker. Som følge at turen forventer vi på et tidspunkt nedkomst at en Yama-Suki.

Turen er indtil nu forløbet fint. Vi har bl.a. været vært for Hangarounds og venner med uitsmyter og Irish Coffee.

Til sidst skal vi ikke undlade endnu en gang at gøre opmærksom på vores Høstfest d. 15.-17. september, hvor vi håber at se rigtig mange. Vi har som bekendt hyret Århus-bandet "The Stuff", som vi er sikre på, kan tilfredsstille både dem der helst vil lytte såvel som de danseglade.

"De 2 udsendte"

Touring Nyt nr.  3/2000, den 25. april

De fleste af vinterens aktiviteter er nu ved at være afviklet. Krakærtræffet blev klaret planmæssigt - næsten. Der var noget med et telt, der var krøbet – eller var det stængerne, der var vokset? Leif har måske svaret. Kim fik lidt kulde til Primustræf, men han påstår hårdnakket, at det var for lidt. Bowlinghajen Onkel slog til, da det virkelig gjaldt, og opnåede den højeste score ved klubbens mesterskab, men grundet hans handicap blev den endelige vinder Anders. Efter de hårde kampe gjorde det godt at komme ud i Hulen til kaffe, masser af boller og rigelig Othellolagkage.

Men, men, men, kære venner, nu dages det brødre... Efter kalenderen er det forår, og Hans har da også forlængst fået Hondaen på gaden efter de obligatoriske tre måneders hvile. Hos selv de mest tålmodige og besindige er

der nu kommet en sær kløen i højrehånden, og snakken går om ture her i foråret og den kommende sommer. Planerne er mange, gående lige fra at køre til Moesgård for at få en is til ture langt omkring i Europa, hvor bl.a. Isle of Man, Assen og 24-timers løbet i Belgien kan forvente besøg af klubben. Atter I år kommer det nok til at gå ud over både Guinness, Guldhamster og Black Velvet - ikke sangen forstås. Fælles for alle er en sød forventning, svarende til børnenes forventning op mod jul.

Musikken til Høstfesten i september er, efter mange hårde og udmattende besøg på byens spillesteder, fundet. The Stuff er vist kendt af mange både i Århus og København, hvor de også slår deres folder. Vi er overbeviste om, at de nok skal sørge for, at træskoene bliver flyttet rundt. Høstfesten finder sted fra den 15.-17. september. Til slut, god sommer og take good care, it is dangerous out there!

P.b.v. Freddy

Touring Nyt nr.  2/2000, den 3. marts

Selv om vi befinder os midt i vinteren, er der alligevel lidt aktivitet i klubben, vi er ikke helt gået i hi.

Julezielfahrt var i år henlagt til nye omgivelser, men blev afviklet efter den gamle recept, dvs. orienteringsløb for de mange seriøse vinterkørere, råhygge, juletræ, æbleskiver, julegløgg, julehistorie (genbrug), det hele godt blandet op med glæden ved det gammelkendte. Efter fremmødet at dømme, har det ikke skadet arrangementet at skifte sted, måske tværtimod. Der deltog knap 60 personer, hvilket betød, at underskuddet kun blev på 119 kr. Dette kan nok indhentes til næste år, hvis blot Kim drikker nogle flere øl. Alt i alt var resultatet således, at vi har mod på at forsøge igen samme sted. Tidspunktet         for Julezielfahrt år 2000 er weekenden den 9.-10. december - så nu ved i det!

Julefrokosten var lagt til den følgende weekend. Det viste sig at være en dårlig disposition, da enkelte medlemmer gik kold efter den første bowle. Andre derimod, f.eks. Høllund, var klar til en ny omgang efter at have ofret til de gode gamle guder på ægte vikingevis.

Formanden deltog i Vejle MC's Primotræf. Han brokkede sig en del over vejret, det var ikke koldt nok. Nu venter vi spændt på hans kommentarer efter at have deltaget j Primustræf i Norge for første gang.

Af arrangementer i den nærmeste tid skal lige nævnes et par stykker. Krakærtræf der foregår den 12.-13. februar, hvor hovedmenuen er gule ærter kogt på et par vinterhandsker. De lukkede klubmesterskaber i bowling foregår søndag den 5. marts i Eckersbergsgade fra kl. 13.00-15.00 med efterfølgende præmieoverrækkelse og kaffe i Hulen.

Vores høstfest er i år planlagt til den 15.-17. september. I den anledning bliver Århus kort tynd for at finde et godt band. Der er faktisk en hel del gode emner, så der er ingen tvivl om, at det nok skal blive en høstfest på højt niveau.

Skulle der i området være nogle personer, der føler sig lidt rodløse eller utidige, nu hvor de fleste cykler er sat på stald, er de velkomne til at kigge ud. Vi holder klubaften om fredagen fra kl. 20. Efter 1. april har vi også møde om mandagen. Men fat mod venner, vi går atter mod lysere tider.

P.b.v. Freddy